Wij zijn Flow!

Maak kennis met ons ervaren enthousiaste team,

Tom Geerlings: Allround hairstylist. In opleiding bij het alom bekende Schorem en Barbier te Rotterdam is hij gespecialiseerd in het herenvak en tevens een topper in het geven van een passend kleur/coupe advies.
Aanwezig op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Leonie Keijsers: Allround hairstylist. Haar jarenlange ervaring is terug te zien in haar werk, het tot in de puntjes verzorgen van het haar met een passend advies voor thuis. Tevens gaat Leonie de komende tijd diverse trainingen volgen om kleurspecialist te worden.
Aanwezig op woensdag en zaterdag.

Sophie Joosten: Deze vrolijke ”spring in het veld” loopt op zaterdag rond om zoveel mogelijk kennis van het kappersvak op te doen. Ze is een kei in het creëren van mooie vlechten.
Aanwezig op zaterdag.

Marjan Hoeijmakers en Cindy Gijsen: Trotse eigenaresses van FLOW Hairsalon! Ze lopen al meer dan 20 jaar rond in de salon en delen graag hun kennis met het team. Hun visie is om zichzelf en het team te blijven ontwikkelen en uitdagen, je bent tenslotte nooit uitgeleerd. Vandaar dat we blijven trainen, aanwezig zijn bij shows, en cursussen volgen bij topkappers. Ook vinden we het erg belangrijk dat de sfeer in de salon goed is en je op je gemak bent onder de handjes van team FLOW.
Marjan aanwezig op Dinsdag, Vrijdag en zaterdag
Cindy aanwezig op Donderdag, Vrijdag en Zaterdag

Bekijk onze producten

Maak nu een afspraak