Perfecte verzorging met professionele producten

In onze salon wordt gebruik gemaakt van verschillende professionele kwaliteitsproducten. 
We werken uitsluitend met professionele producten van Schwarzkopf en Sebastian.

Schwarzkopf Professional

Schwarzkopf Professional staat voor vertrouwen en succes. Wij zijn gepassioneerde mensen met een droom, een visie, die wij willen realiseren. Professioneel Partnerschap is onze filosofie en onderscheidt ons van de rest. Het verbindt ons met onze partner, de kapper, in een wederzijds voordelig partnerschap.

Maak nu een afspraak

BC Fibre Clinix

Deze nieuw revolutie in haarverzorging transformeert de haarvezel terug tot haar perfect gezonde staat. Deze salon exclusieve behandeling zorgt voor haar dat 10x sterker is en verzegelt de poreusiteit van het haar met een herstel tot 60 dagen.

Osis session label

Dit is een exclusieve lijn met styling producten die ontworpen is door session stylisten.

Fibreplex

ONTKLEUREN! OPLICHTEN! KLEUREN! ZONDER COMPROMISSEN.

Het eerste Bond Enforcing System van Schwarzkopf Professional om het haar te beschermen van haarbreuk tijdens het ontkleuren, oplichten of kleuren door haarbruggen te creĆ«ren en langdurige kleurbescherming te bieden 

Vermindert haarbreuk tot 94%, FIBREPLEX geeft ons mogelijkheden die we vroeger niet hadden! We kunnen blonderen en kleuren zonder dat het haar kapot gaat! 

Authentic Beauty Concept 

Doordachte haarverzorgingsproducten zijn een combinatie van geavanceerde wetenschap, zorgvuldig gekozen ingrediƫnten en een reis van constante ontdekking. Ontdek hoe deze elementen hun weg vonden naar de uiterst effectieve formules van Authentic Beauty Concept.

STMNT grooming

Aangespoord door de kennis en artisticiteit van toonaangevende barbers, is STMNT een uniek merk dat verder gaat dan het product, dit is een merk met een doel. Een gemeenschap die respect heeft voor mensen die gedurfde, authentieke uitspraken doen. Mensen die opkomen voor waar ze in geloven. Dit is een gemeenschap die vakmanschap eert en ernaar streeft om beter te doen.